Basiscursus geluidstechniek

Goed versterkt geluid op het podium is vakwerk en vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Voor de liefhebber en (beginnende) geluidstechnicus biedt Leo Audio daarom een basiscursus geluidstechniek aan. Leer in 6 bijeenkomsten de wereld van de geluidstechniek kennen en oefen met praktijkvoorbeelden.

Cursusinhoud

Tijdens de cursus worden theorie en praktijk gecombineerd om een volledig pakket aan te bieden met als doel ‘het zelfstandig kunnen uitversterken van een band of koor’. Veel verschillende onderwerpen komen in de cursus aan bod. Als eerste wordt de vraag: “Wat is geluid eigenlijk?” beantwoord en van hieruit werken we toe naar het mixen van een eigen geluidsopname.

Naast het mixen van een opname wordt er ook geoefend met het werk als geluidstechnicus. Tijdens de cursus wordt door middel van eerder gemaakte geluidsopnames geoefend met de praktijk.

Door onze jarenlange ervaring met het versterken van live- muziek is Leo Audio het juiste adres voor de basiscursus geluidstechniek.

Kosten

Het lesgeld voor deze basiscursus geluidstechniek is €239.- inclusief 21% BTW.

Voor vragen of aanmeldingen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.

Lesavonden

De cursus avonden zijn 2 keer per maand, op maandag en dinsdagavond. De aanvang cursus is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen maar het streven is om in februari weer van start te gaan.

 

Neem contact met ons op voor aanmelden of vragen