Zoals bij elke klus zijn het juiste gereedschap en de ervaring van de vakman de sleutel tot succes.

Voor veel scholen is het uit versterken van een toneel voorstelling een lastige klus. Door het toepassen van een aantal goede microfoons, een programmeerbare digitale mix unit en het toepassen van het juiste speakersysteem. Is dit nu erg simpel;

Na plaatsing van de  onderdelen wordt het systeem ingeregeld ( o.a. parametrische eq’s, delaytijden en statische en dynamische anti-feeddbackfilters ). Dit resulteert in 1 lijntje met hierin de perfecte mix.

Deze oplossing hebben we vandaag opgeleverd bij het nieuwe gebouw “KindCentrum Eenrum”  1 van de basisscholen van Lauwers en Eems.

Links en rechts v.h. podium zie je 2 speaker kolommen met een grote openingshoek en voldoende vermogen voor een gelijkmatige projectie tot achter in de zaal.
Dit speakersysteem is geplaats op een actieve subwoofer en is ook los te gebruiken.
De 4 microfoons zijn bijna onzichtbaar boven het podium gemonteerd en de mix unit bevind zich boven het plafond.

“ Leo Music heeft goed meegedacht met onze vraagstuk. We wilden kwalitatief goed geluid met richt microfoons voor vieringen en  voorstellingen zoals de musical. Daarnaast de vraag om via bluetooth op het plein muziek af te kunnen spelen, waar ook een microfoon op aangesloten kon worden om zoals in december de Sint te kunnen ontvangen.  “

Peter  Loonstra  Directeur De Octopus/KindCentrum Eenrum