Groot Zomer Onderhoudsplan: onderhoud tijdens uw zomervakantie.

Om er zeker van te zijn dat uw muziekinstrumenten en AV-apparatuur optimaal en veilig gebruikt kunnen worden is regelmatig onderhoud van groot belang, zeker wanneer deze instrumenten en apparatuur zeer intensief gebruikt worden. Wij begrijpen dat het inplannen van onderhoud voor theaters, instellingen en (muziek)scholen lastig kan zijn omdat instrumenten en apparatuur bijna dagelijks gebruikt worden. Vaak zijn de zomermaanden voor u als klant een periode van relatieve rust. Vandaar dat Leo Audio juist deze periode gebruikt voor het Groot Zomer Onderhoudsplan.

Deskundig onderhoud, gratis halen en brengen.

Groot Zomer OnderhoudsplanVoorafgaand aan uw zomerstop komt een medewerker van Leo Audio uw instrumenten en/of apparatuur gratis ophalen zodat de werkzaamheden in onze eigen werkplaats kunnen worden uitgevoerd.

Elektronische apparatuur wordt na reparatie altijd NEN 3140 gekeurd en voorzien van een keuringssticker en certificaat. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw apparatuur veilig gebruikt kan worden.

Kort voordat de vakantieperiode voorbij is komen wij de gerepareerde instrumenten en/of apparatuur weer terugbrengen.
Reparatie en onderhoud terwijl u van uw vakantie geniet, dat is het Groot Zomer Onderhoudsplan van Leo Audio.

Leo Audio heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van muziekinstrumenten en AV-apparatuur. U bent dus verzekerd van vakkundig onderhoud en advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het Groot Zomer Onderhoudsplan.