Ringleiding

Het mogelijk maken van perfect geluid is altijd het doel van Leo Audio. Maar voor mensen met een gehoorapparaat kan dat perfecte geluid moeilijk te ervaren zijn omdat zij worden gestoord door harde omgevingsgeluiden. Wij leveren maatwerk op het gebied van audio, en leggen ook ringleidingen aan om iedereen te laten genieten van perfect geluid! Alle technische mogelijkheden worden tot in het kleinste detail gebruikt om de geluidservaring voor iedereen zo optimaal mogelijk te maken.

ringleidingHoe werkt een ringleiding?

Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel geluid kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Een luisteraar met een hoortoestel kan gebruikmaken van de ringleiding door het toestel op de T-stand te zetten.
Het audiosignaal wordt aangesloten op een ringleidingversterker. Deze versterker stuurt stroom door een draad (de ring) hierdoor ontstaat een wisselend magnetisch veld. De ontvangstspoel in het hoortoestel pikt dit wisselend magnetische op en zet dit weer om in geluid.

Amptronics

De Zweedse fabrikant Amptronics levert professionele ringleiding producten met 5 jaar garantie en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
Amptronics versterkers zijn voorzien van een ‘Metal loss’ correctie regeling. Hiermee kan het frequentie afhankelijke verlies door Ferro metalen in constructies gecorrigeerd worden.
Voor complexe ringleidingen, grote ruimtes of constructie met veel Ferro metaal levert Amptronics multi-channel versterkers voor o.a. de toepassing in multiloop-low-loss-ringleiding-systemen.

Product informatie ringleiding versterkers.

Neem contact met ons op!